המתכון המנצח של תנובה: פשטידת פטריות עם פסטה, כרישה ופרמזן

המתכון המושלם לפשטידה עם פתיתי פרמזן של ''קולקשן" ושמנת "השף הלבן", שתהפוך לכם את השבת הקרובה ללא פחות מחוויה קולינרית

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פשטידה
פשטידה | צילום: נעמה רן

לזרייה:

מחממים במחבת גדולה ועמוקה שמן זית ומטגנים בה את הכרישה 2־3 דקות, עד שהיא מתחילה להזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 2 דקות, מוסיפים את השום והתבלינים ומטגנים 2 דקות נוספות, עד שהפטריות עשויות ורוב הנוזלים התאדו.

טורפים בקערה גדולה את הביצים והשמנת. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים. מעבירים לתבנית משומנת וזורים 2 כפות גבינת פרמזן. בתנור שחומם מראש ל־200 מעלות אופים כ־40 דקות, עד שהמאפה יציב וזהוב.

תגיות:
אוכל איטלקי
/
אוכל
/
תנובה
/
שבת
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף