נתקעתם עם בננות בשלות מדי? נסו את עוגת הבננות והאגוזים הזו

גם אם אינכם מחסידי הפרי, כדאי לכם מאוד לנסות את עוגת הבננה והאגוזים הזו, שמצליחה להוציא את המיטב מפצצת האנרגיה

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
עוגת בננה
עוגת בננה | צילום: פסקל פרץ-רובין

אני מאוד אוהבת בננות ומשתדלת לאכול אחת בכל יום. אני לא אוכלת בננות רק בזכות הערך התזונתי שלהן והיכולת שלהן לספק אנרגיה כאשר אנו זקוקים לה מאוד, למשל לפני אימון, אלא בעיקר בזכות טעמן הנפלא כשהן בשלות. אלא שלפעמים שלב ההבשלה מתפספס, והבננות לא נאכלות בזמן. זה בדיוק הרגע, לפני שמשליכים אותן לפח, לנסות ולהכין איתן עוגת בננות גדולה, נהדרת, בעלת טעם מיוחד.

הבננות מככבות בעוגה בלי שהן נראות, אלא אם אתם בוחרים כמוני לעטר את העוגה בבננות. טעמן הנהדר של הבננות משתלב נפלא עם יתר החומרים. גם אם אינכם מחסידי הפרי, כדאי לכם מאוד לנסות את העוגה הזו. הפעם החלטתי לשנות את דרך האפייה ולהכין את העוגה גם בתבנית כיכר וגם בתבניות קאפקייקס אישיות, מה שהוסיף יופי להגשה והתחבב מאוד על הצעירים במשפחה.

תגיות:
מתכון
/
בננה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף