פורסים את הבצל ומטגנים אותו עם 2 כפות שמן בסיר גדול. אפשר לטגן גם את העוף. כאשר הבצל מקבל שקיפות מוסיפים לקט לחמין של סנפרוסט. מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה, הביצים וחלקי העוף.
בקערה נפרדת גדולה מניחים את כל התבלינים, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ומערבבים היטב. שופכים את התערובת לסיר החמין. אם חסרים מים, אפשר להוסיף, המים צריכים לכסות את תכולת הסיר.
שופכים מלמעלה את הסילאן, מביאים לרתיחה ומבשלים על חום נמוך (100 מעלות) לפחות 14 שעות. מומלץ לפני שהולכים לישון לוודא שיש מספיק נוזלים.
תוספות לשדרוג החמין: קישקע בצל (נמכר בכל סופר). מוציאים מהאריזה ומניחים מעל.