"אפשר לאכול חופשי": המתכון הזה יקל לכם על הדיאטה | ד"ר רוזמן

מחפשים מנה טעימה, משביעה ובריאה במעט מאוד מאמץ? הדיאטנית המומחית של 103FM שיתפה את מאזיניה באחת מההברקות הקולינריות שלה, ולא תאמינו כמה זה פשוט. האזינו לקטע

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
שום ועגבניות שרי בתנור
שום ועגבניות שרי בתנור | צילום: ד"ר מאיה רוזמן
2
גלריה

"עגבניות שרי כל כך טעימות כשהן טריות, אז אף פעם לא הבנתי למה לחמם אותן", אמרה תחילה הדיאטנית, אבל אז מיהרה למנות את הסגולות התזונתיות שלהן. "היתרון בעגבניות מחוממות הוא שאחרי החימום שלהן, הליקופן הופך ליותר זמין לגוף, נספג יותר טוב. ליקופן זה נוגד חימצון שחשוב נגד קטרקט וסרטן הערמונית", הסבירה.

עגבניות שרי (אילוסטרציה)
עגבניות שרי (אילוסטרציה) | צילום: אינגאימג'

שום ושרי בתנור

המצרכים:

אופן ההכנה:

תגיות:
דיאטה
/
עגבניות
/
מאיה רוזמן
/
103FM
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף