המתכון המנצח של תנובה: רביולי ברוטב ארטישוק עם ארטישוק צלוי ופרמזן

לקראת עוד סוף שבוע, תנובה מציגה את המתכון שמראה את כל הדרך להכנת רביולי ברוטב ארטישוק עם ארטישוק צלוי ופרמזן - באופן פשוט, קל, וכמובן טעים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
רביולי ברוטב ארטישוקעם ארטישוק צלוי ופרמזן
רביולי ברוטב ארטישוקעם ארטישוק צלוי ופרמזן | צילום: נמרוד סונדרס

רביולי ברוטב ארטישוק עם ארטישוק צלוי ופרמזן

קולים את השקדים על מחבת חמה, ללא שמן, עד שהם זהובים. מניחים בצד. במעבד מזון או בבלנדר שמים 4־5 לבבות ארטישוק. מוסיפים ¼ כוס מנוזלי הארטישוק ושיני שום וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. אם צריך, אפשר להוסיף עוד מנוזלי הארטישוק. טועמים ומתקנים תיבול. אם צריך מוסיפים מלח ופלפל.

בינתיים מחממים הרבה מים בסיר רחב וממליחים. כשהמים רותחים, מבשלים את הרביולי עד שהם צפים ורכים. במקביל צורבים במחבת פסים את יתרת הארטישוקים, ללא הנוזלים, עד שנוצרים פסי חריכה יפים משני הצדדים. מוציאים ומניחים בצד.

באותה מחבת שמים את רוטב הארטישוק הטחון ומוסיפים אליו את הרביולי. מבשלים אותם יחד במשך דקה ומערבבים בזהירות רק עד שהרביולי עטוף ברוטב.

מעבירים את הרביולי לצלחת הגשה, מניחים מעל ארטישוק צרוב ושקדים קלויים ומגרדים מעל פרמזן בעזרת החלק הדק בפומפייה. מגישים חם.

תגיות:
מתכונים
/
תנובה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף