המתכון המנצח של תנובה: כל הדרך לפנקייק המושלם

לכבוד סוף השבוע תנובה מציגה מתכון קליל וטעים במיוחד להכנת פנקייק גרמני מלוח עם טריו גבינות. המצרכים: ביצים, חלב, קמח, ומיקס שלוש גבינות "השף הלבן"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פנקייק גרמני מלוח
פנקייק גרמני מלוח | צילום: דור משה

מוציאים (בזהירות!) את המחבת, יוצקים פנימה את החמאה ומזיזים את המחבת כך שהחמאה תתפזר על כל המחבת. שופכים את הבלילה אל תוך המחבת ומחזירים מיד לתנור.

אופים למשך 15־20 דקות, עד שהפנקייק תפוח, יציב וזהוב. כל עוד המאפה לא התייצב, חשוב שלא לפתוח את דלת התנור. מוציאים בעדינות את המחבת מהתנור, מפזרים את פתיתי הטריו והבצל ומחזירים ל־3 דקות נוספות, או עד שהגבינה נמסה לחלוטין.

תגיות:
תנובה
/
פנקייקס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף