שבועות אסייתי: חג הגבינות מעולם לא קיבל טוויסט שכזה

לכבוד חג השבועות הקרוב, השף שחף שבתאי המנצח על המטבח האסייתי של מסעדת פופ אנד פופ סיפק עבורנו מתכון לסושי אסייתי קצת אחר שיככב על שולחן החג

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הסושי הזה גם בריא, גם טעים וגם טבעוני
הסושי הזה גם בריא, גם טעים וגם טבעוני | צילום: סיון אסקיו – רקס תעשיות
2
גלריה

לכבוד חג הגבינות הישראלי הלא הוא שבועות מציג השף של מסעדת פופ אנד פופ, שף שחף שבתאי, מתכון קליל "סושי צהובה" בהשראה קצת אסיאתית וקצת מקומית, כזה שיתאים להכנה עם רוטב החריימה הטבעוני או רוטב שקשוקה.

השף שחף שבתאי במסעדת פופ אנד פופ
השף שחף שבתאי במסעדת פופ אנד פופ | צילום: ניקו, רקס תעשיות
תגיות:
מתכונים
/
סושי
/
שבועות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף