המתכון המנצח של תנובה: פסטה מעולה עם ירקות וגבינה בולגרית

זוהי הדרך המהירה והפשוטה להכנת הפסטה המושלמת. בעזרת חצילים, זיתים, תבלינים וגבינה בולגרית מפוררת, תוכלו להכין את מתכון המחץ לשולחן שלכם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פסטה עם פלפלים, חצילים, זיתים ובולגרית
פסטה עם פלפלים, חצילים, זיתים ובולגרית | צילום: יח"צ תנובה

שמים את הפלפלים בשלמותם בתבנית ואופים יחד עם החצילים. אפשר להניח את התבנית על תחתית התנור ולאחר רבע שעה להפוך את הפלפלים. כשהחצילים מוכנים, מוציאים אותם מהתנור, מכבים את התנור ומשאירים את הפלפלים ל־15 דקות נוספות. קולפים את הפלפלים וחותכים לריבועים קטנים.

מערבבים את הפסטה החמה עם החצילים, הפלפלים, הזיתים, השום, יתרת שמן הזית, הגבינה הבולגרית והפטרוזיליה ומגישים.

תגיות:
תנובה
/
מתכון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף