השבוע בחרתי להמשיך בקו המנות הקלילות שמתאימות למזג האוויר שבחוץ. המתכון הראשון שאני מציעה לכם הוא לנתחי חזה עוף צלויים על מחבת פסים בתוספת תיבול עדין, שמושלמים למי ששומר על הגזרה. באותה הדרך ובהגשה אחרת תמצאו כאן מתכון להכנת דגי לברק שלמים. הם נכנסים לתנור מפולטים, עטופים בעשבי תיבול, שמן זית ושום ומקבלים סוג של קרסט שחום, כאילו הוכנו על מנגל או טאבון.
המתכון השלישי הוא לירקות מתובלים אפויים, כל כך טעימים שאפשר ללקק את האצבעות. הרעיון הוא לחתוך גס את הירקות ולתבל בעדינות. הם מקבלים טעם וניחוח נפלאים הודות לתוספת של קליפת פרי ההדר (תפוז או לימון לבחירתכם). המנה הזו קלה להכנה, והתוצאה מפתיעה וצבעונית. מתברר שלפעמים גם מעט ופשוט יכול להפוך מנה למושלמת.
המתכון הרביעי הוא ללחם זיתים. ההכנה שלו מתבצעת בצורה לא שגרתית. מדובר בבצק שמוכנס לתבנית עגולה וגבוהה ונראה ממש כמו עוגה.