מרחיב את הלב: מתכון לצלי כתף בקר עם דבש וצ'ילי ברוטב פטריות

נועם הורוביץ, טבח בגדוד 75 בחיל השריון, שיתף את המתכון שלו למנה הבשרית וסיפר ממה הוא הכי נהנה בתור טבח צבאי: ההנאה של חבריי החיילים היא ההנאה והסיפוק שלי"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
צלי כתף בקר עם דבש וצ׳ילי ברוטב פטריות
צלי כתף בקר עם דבש וצ׳ילי ברוטב פטריות | צילום: דובר צה"ל
2
גלריה

נועם הורוביץ, חייל בן 20 ממודיעין, משרת כטבח בגדוד 75 בחטיבה 7. הוא שיתף עם קוראי מעריב את המתכון שלו לצלי כתף בקר עם דבש וצ׳ילי ברוטב פטריות, ועל הדרך סיפר על תחילת דרכו כטבח צבאי ואיך מגיבים החיילים בגדוד לאוכל שלו.

"בתחילת דרכי הצבאית שובצתי להיות לוחם בשיריון אך איכשהוא הגעתי להיות משגיח כשרות וטבח. חוץ מאהבתי לבישולים של אימי שמבשלת אוכל ביתי מצוין וטעים לא היה לי כל ידע בנושא בישול ומטבח".

"בעל כורחי, נכנסתי למטבח והתחלתי ללמוד לאהוב את הבישולים ובעיקר לאהוב את הפידבק מחבריי החיילים, לראות את ההנאה שלהם מהאוכל ואת החיוכים מכך שטעים להם ואת ההווי שמתנהל סביב שולחן האוכל. פשוט מדהים בעיניי, ממלא ומספק את ליבי באושר גדול. וכך לאט לאט השתדרגתי עם המתכונים וניסיתי לגוון את המטבח כדי שיהיה יותר מיוחד ומזין לחיילים של הגדוד".

"ההנאה של חבריי החיילים היא ההנאה והסיפוק שלי שפשוט מרחיב לי את הלב ואת זה אני משתדל לעשות יום יום, שעה שעה לטובת חיילי ולוחמי הגדוד".

נועם הורוביץ, טבח בגדוד 75 בחטיבה 7
נועם הורוביץ, טבח בגדוד 75 בחטיבה 7 | צילום: דובר צה''ל

בתיאבון!

תגיות:
בשר
/
צה"ל
/
מתכונים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף