להכין במהירות ובקלילות: קרואסון ממולא מסקרפונה ושוקולד  

מתכון נוח להכנת קרואסון ממולא מסקרפונה ושוקולד. לאחר פריסת הבצק על המשטח, מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומתפיחים ל־25 דקות. בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות, אופים כ־25 דקות עד שהקרואסונים מזהיבים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קרואסון ממולא מסקרפונה ושוקולד
קרואסון ממולא מסקרפונה ושוקולד | צילום: אופק גבאי
תגיות:
מתכונים
/
תנובה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף