המתכון המנצח של תנובה: פסטה אבוקדו ופרמז'ן

תנובה מציגה מתכון קליל ופשוט לפסטה שתעשה לכם את החורף. כל מה שצריך זה פסטה, אבוקדו, פרמז'ן ותבלינים, עם בישול קצר תצא פסטה מדהימה. בתיאבון

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פסטה אבוקדו ופרמז'ן
פסטה אבוקדו ופרמז'ן | צילום: אפיק גבאי

מעבירים את תכולת המחבת עם שאר מרכיבי המתכון (מלבד הספגטי והפרמזן) אל מעבד המזון. טוחנים למחית חלקה. מערבבים את המחית עם הספגטי. מפזרים מעל את הפרמזן ושארית הבוטנים הקלויים ומגישים.

תגיות:
פסטה
/
תנובה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף