שוטי ספינתי: מתכון לסירות דלורית ממולאות בבורגול ועדשים | פסקל פרץ-רובין

זו לא סתם עוד מנה: סירות דלורית ממולאות בבורגול ועדשים הן מה שכולם יזכרו מהארוחה הזו

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
סירות דלורית ממולאות בעדשים ובורגול
סירות דלורית ממולאות בעדשים ובורגול | צילום: פסקל פרץ-רובין

אני מאוד אוהבת ירקות ממולאים ומשתדלת לשלבם כמעט בכל ארוחה. פעם יהיו אלה עלי גפן ממולאים, ופעם עלי כרוב או פלפלים בשלל צבעים. גם המלית פושטת ולובשת צורה וטעם עם אורז, בשר, עשבי תיבול, וסוגי דגנים וקטניות. מבחר המליות וסוגי הירק מאפשר מנעד רחב ומגוון של צבע, מרקם וטעמים.

הפעם בחרתי למלא חצאי דלוריות במלית שהיא תערובת בורגול ועדשים. ניתן לגוון את המלית באורז עם צנוברים, קינואה, כוסמת ועוד. אפשר להעשיר את המלית בגרגירי רימון, חמוציות, צימוקים ופירות מיובשים. כמובן שאפשר גם למלא את הדלורית במלית בשר או עוף טחון לפי טעמכם.

סירות דלורית ממולאות בבורגול ועדשים

טיפסקל

תגיות:
מתכונים
/
עדשים
/
בורגול
/
דלורית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף