המתכון המושלם לצהרי שישי: שניצל בחלה

לרגל "יום השניצל של מאסטר שף" שחל ממש היום, המותג הקולינרי משתף בסודות להכנת השניצל הקריספי המושלם, שאין נפלא ממנו לארוחת צהריים של שישי. בחלה עם סלט מטבוחה חם וחצילים מטוגנים. אמא'לה ואבא'לה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שניצל בחלה עם מטבוחה וחצילים מטוגנים. יאמי
שניצל בחלה עם מטבוחה וחצילים מטוגנים. יאמי | צילום: יח"צ, מאסטר שף

יום שישי הוא יום של בישולים לסעודת שבת. סירים של מרק, אורז, עוף, בשר ודגים מחכים להם בנחת על הגז, עד לשעת הערב. בצהריים מתחשק לנו דווקא לחטוף משהו יותר קליל, ועדיין שיהיה משביע חם ומנחם. יש יותר מושלם משניצל בחלה? אנחנו שואלים. וגם עונים: לא. סתם שתדעו, על מנה כזו במסעדה תשלמו בין 60-70 שקלים. לא עדיף להכין בבית? קדימה. אז לכבוד יום השניצל עליו הכריזו "מאסטר שף", קבלו מתכון לשניצל עם הציפוי המושלם

תגיות:
שניצל
/
שישי ישראלי
/
חלה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף