בינתיים, בקערה נפרדת טורפים יחד את מרכיבי הרוטב. שופכים את הרוטב מעל הלחמניות התפוחות. מפזרים מעל שומשום ומשאירים להתפחה של 5 דקות נוספות. בתנור שחומם מראש ל־170 מעלות אופים 25־30 דקות. בתיאבון.
המתכון ניתן על ידי אינס שילת ינאי.
הכתבה נכתבה בשיתוף תנובה
בינתיים, בקערה נפרדת טורפים יחד את מרכיבי הרוטב. שופכים את הרוטב מעל הלחמניות התפוחות. מפזרים מעל שומשום ומשאירים להתפחה של 5 דקות נוספות. בתנור שחומם מראש ל־170 מעלות אופים 25־30 דקות. בתיאבון.
המתכון ניתן על ידי אינס שילת ינאי.
הכתבה נכתבה בשיתוף תנובה