המתכון המנצח של תנובה: לחמניות וניל פריכות ומדהימות

תנובה מציגה מתכון חדש ופשוט להכנה של לחמניות וניל מופלאות ומתוקות, שיעשו לנו כיף אדיר בחך

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
לחמניות וניל של תנובה
לחמניות וניל של תנובה | צילום: אפיק גבאי

הכתבה נכתבה בשיתוף תנובה

בינתיים, בקערה נפרדת טורפים יחד את מרכיבי הרוטב. שופכים את הרוטב מעל הלחמניות התפוחות. מפזרים מעל שומשום ומשאירים להתפחה של 5 דקות נוספות. בתנור שחומם מראש ל־170 מעלות אופים 25־30 דקות. בתיאבון.

המתכון ניתן על ידי אינס שילת ינאי.

הכתבה נכתבה בשיתוף תנובה

תגיות:
לחמניות
/
וניל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף