כל עדה והדג שלה: גפילטע פיש וקציצות סלמון לפסח

הביקוש לדגים טריים עולה לקראת ערב החג, ואנחנו מביאים לכם כאן מתכונים למנות מסורתיות קלאסיות עם דגים טריים: גפילטע פיש וקציצות דג סלמון ברוטב פיקנטי. לא חשוב העדה. שניהם טעימים בטירוף

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שיפודי דג סלמון טרי וירקות. מלח פלפל ולתנור
שיפודי דג סלמון טרי וירקות. מלח פלפל ולתנור | צילום: אבי וולדמן
2
גלריה

"הביקוש לדגים טריים בישראל לקראת חג הפסח הוא הגבוה ביותר בשנה, ואנו נערכים לעבודה מסביב לשעון, עם זמני אספקה מהירים, אפילו מהיום למחר" אומר רז שרוט הבעלים של אתר "שוק הדגים" המשווק הגדול בישראל של דגים טריים לבית הלקוח.

גפילטע פיש מסורתי
גפילטע פיש מסורתי | צילום: יוסי זמיר פלאש 90

גפילטע פיש קלאסי

מצרכים:

אופן ההכנה:

קציצות דג סלמון ברוטב פיקנטי

מצרכים:

לרוטב:

אופן ההכנה:

תגיות:
דגים
/
פסח
/
מתכונים לפסח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף