שמישהו ישים לנו טחינה על השיפוד

על בשר צלוי, נקניקיות, ירקות או פשוט בתוך פיתה, הטחינה היא חלק עיקרי בחגיגות יום העצמאות ואין מנגליסט שמכבד את עצמו שאין לו מתכון משלו לטחינה. אם לכם אין עדיין, הבאנו לכם 3 רטבי טחינה שישדרגו כל ביס

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שים לי איזה שיפוד בפיתה
שים לי איזה שיפוד בפיתה | צילום: יחצ חול
3
גלריה

יש כאלו שאוהבים אותה סמיכה ממש ויש כאלו שמעדיפים נוזלית שנכנסת לכל פינה, יש כאלו שאוהבים מתובלת ועם המון ירק ויש שיעדיפו נקיה עם לימון ומלח. לא משנה מה אתם אוהבים כל עוד אתם אוהבים טחינה.

החומוס אולי נחשב למאכל הרחוב הכי פופולארי אבל הטחינה נמצאת בכל בית ובהרבה מהמנות היומיומיות שלנו כגון סלטים, סינייה, על בטטות אפויות וכמובן על בשר. יום העצמאות ושפע המנגלים שאופפים אותו הוא יום בו שולפים כל אנשי הבשר את הטריקים שלהם לטחינה הכי טובה.

סגול זו הטחינה החדשה
סגול זו הטחינה החדשה | צילום: FREEPIK

מכניסים את כל המרכיבים לבנדר וטוחנים, מלבד המים אותם מכניסים בהדרגה עד למרקם הרצוי, טועמים ומתקנים תיבול מבחינת לימון ומלח

עיזבו קערות- פשוט תגישו בפלפלים מרוקנים
עיזבו קערות- פשוט תגישו בפלפלים מרוקנים | צילום: FREEPIK

מכניסים לבלנדר את כל המרכיבים מלבד המים ומיץ הלימון, מתחילים לטחון ולאט מוסיפים את המים עד למרקם הרצוי, טועמים ומתקנים את החמיצות אם צריך.

תמונה באדיבות dinneratthezoo.com

תגיות:
על האש
/
יום העצמאות
/
טחינה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף