יש כאלו שאוהבים אותה סמיכה ממש ויש כאלו שמעדיפים נוזלית שנכנסת לכל פינה, יש כאלו שאוהבים מתובלת ועם המון ירק ויש שיעדיפו נקיה עם לימון ומלח. לא משנה מה אתם אוהבים כל עוד אתם אוהבים טחינה.
החומוס אולי נחשב למאכל הרחוב הכי פופולארי אבל הטחינה נמצאת בכל בית ובהרבה מהמנות היומיומיות שלנו כגון סלטים, סינייה, על בטטות אפויות וכמובן על בשר. יום העצמאות ושפע המנגלים שאופפים אותו הוא יום בו שולפים כל אנשי הבשר את הטריקים שלהם לטחינה הכי טובה.
מכניסים את כל המרכיבים לבנדר וטוחנים, מלבד המים אותם מכניסים בהדרגה עד למרקם הרצוי, טועמים ומתקנים תיבול מבחינת לימון ומלח
מכניסים לבלנדר את כל המרכיבים מלבד המים ומיץ הלימון, מתחילים לטחון ולאט מוסיפים את המים עד למרקם הרצוי, טועמים ומתקנים את החמיצות אם צריך.
תמונה באדיבות dinneratthezoo.com