קבלו מתכון היסטרי לעל האש: טאקו ישראלי

הכינו את המנה הזאת לחגיגות ביום העצמאות הקרוב. היא פשוטה, טעימה, יפה לאירוח ויש בה כל מה שישראלים אוהבים "על האש" רק במקום בפיתה - בטורטיה שהופכת בקלות לטאקו. אתם חייבים לנסות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
טאקו כחול לבן באדיבות מאסטר שף
טאקו כחול לבן באדיבות מאסטר שף | צילום: נמרוד סנדרס
3
גלריה

טאקו הוא מאכל הלקוח מהמטבח המקסיקני, המורכב מטורטייה הממולאת בדרך כלל בבשר ובמרכיבים נוספים. לכבוד יום העצמאות וחגיגות 75 למדינת ישראל, המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון בגרסת כחול לבן, עם כל מה שאנחנו אוהבים ששמים לנו בפיתה: חומוס, שיפוד, מטבוחה, סלט ירקות וטחינה.

טאקו כחול לבן באדיבות מאסטר שף
טאקו כחול לבן באדיבות מאסטר שף | צילום: נמרוד סנדרס

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. מתבלים 2 כפות שמן זית בפפריקה וכמון, מברישים טורטיות מאסטר שף בשמן המתובל, מקפלים ומניחים ברשת של התנור. 3. קולים 15 דקות להזהבה ומצננים.

4. את יתרת השמן המתובל מערבבים עם הפרגיות ומניחים במקרר.

5. בינתיים מכינים את המטבוחה: מטגנים שום ב-2 כפות שמן במשך חצי דקה תוך כדי ערבוב, מוסיפים פחית שימורי עגבניות מאסטר שף ומבשלים במשך 10 דקות. מוסיפים פפריקה, מעט כמון ופלפל ירוק חריף מורידים את האש למינימום, מכסים ומבשלים עוד שעה עד לקבל מרקם סמיך (במידת הצורך מוסיפים מעט מים לאורך הבישול).

6. צולים את הפרגיות על האש.

טאקו כחול לבן באדיבות מאסטר שף
טאקו כחול לבן באדיבות מאסטר שף | צילום: נמרוד סנדרס
תגיות:
על האש
/
יום העצמאות
/
שיפודי פרגיות
/
טחינה
/
טורטיות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף