התפריט שיוגש בערב נבנה במיוחד על ידי השף רפא, ומשלב בין טכניקה יפנית מסורתית לטעמים עדכניים ומקומיים. הערב ייפתח בביס פתיחה של כדור טרטר דג פריך עם קציפת קוג’י. בהמשך תוגש מנה של קריספי רייס - אורז סושי פריך topped בטרטר טונה, וואסבי טרי מרמת הגולן וקוויאר אוסטרה (Ocean Star). לאחר מכן יוגש סביצ’ה דג נא עם מלון מוחמץ, מלפפון, ויניגרט יוזו ותפוזים, וגרידת כפיר ליים טרי.
בשלב הבא בתפריט: סשימי עם פינגר ליים, ריבת יוזו, פונזו תפוזי דם ושמן זית, לצד סלט סובה המורכב מאטריות סובה, מלפפון, קרם גומא ומשקעי צ’ילי מקסיקני. בהמשך תוגש מנה של אגדשי טופו וקאצו שרימפס - שרימפס מצופה פנקו, הוטסוס פטל ואיולי יוזו המוגשים מעל אגדשי קלאסי. לאחר מכן יוגשו שני רולים: רול בלופין טונה עם צ’ו טורו, אקאמי, אבוקדו ובצל ירוק, ורול דאבל מיסו המשלב ירקות ושני סוגי איולי מיסו חריפים צרובים.
בהמשך הערב יוגש ניגירי בלופין טונה עם וואסבי טרי מרמת הגולן, ולצדו דנבר סטייק וואגיו ישראלי עם פטריות פינק אויסטר ורעמת האריה, ירוקים בגריל ותיבול של יוזו קושו.