עכשיו אפשר להביא את החורף: האיטלקית שכולם מדברים עליה מתחדשת

מסעדת פומו בתל אביב משיקה תפריט חורף חדש שיצר השף שחר ברנע, עם מנות איטלקיות בעיבוד עכשווי, שימוש בירקות עונתיים ותפריט קוקטיילים מעודכן. בימים א׳–ה׳ מוצעת הנחה של 10%

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פיצה בורטינה - פומו
פיצה בורטינה - פומו | צילום: אסף קרלה
2
גלריה

התפריט החדש כולל מנות ראשונות, דגים נאים, פסטות, פיצות וקינוחים. בין המנות החדשות ניתן למצוא טונה ים תיכונית עם יוגורט, עשבי תיבול, צ’ילי, שקדים ולימון; טרטר דג ים עם אבוקדו, ויניגרט עגבניות שרי, קריספי פריקה, זרעי עגבניות, שמן בזיליקום וצ’ילי מותסס; פיצה בורטינה עם עגבניות צלויות, קונפי שום, צ’ילי, בזיליקום וזיתי קלמטה; פטוצ’יני לימון ופיסטוק עם חמאה, בזיליקום ופרמז’ן; וקינוח ברד פודינג.

פומו
פומו | צילום: אסף קרלה

תגיות:
תל אביב
/
מסעדה איטלקית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף