אחד המקומות היפים בארץ: מוש בן ארי עובר לצפון

קבוצת מוש בן ארי השיקה באכזיב את MOSH THAI HOUSE, מסעדה תאילנדית חדשה על קו המים שמבטיחה חוויה של קופנגן בצפון: מטבח אותנטי, אווירת חוף, תפריט צבעוני ומחירים נגישים בין 40 ל-70 שקל

בתיה גלעדי צילום: ללא
MOSH THAI HOUSE
MOSH THAI HOUSE | צילום: בתיה גלעדי
5
גלריה

המסעדה החדשה מבקשת לייצר חוויית חוף שנראית כאילו נלקחה מהאי קופנגן או מחופי פוקט: ישיבה מול ים טורקיז, רוח מלח, מוזיקה טובה והבטחה לאוכל תאילנדי אותנטי. את המטבח מוביל השף איתמר דהן, שעבר הכשרה בתאילנד לצד שפים מקומיים, ויחד עם צוות מטבח מקומי מביא לשולחן טכניקות בישול אותנטיות, עשבי תיבול טריים וחריפות מדויקת.

המסעדה יושבת על החוף, במיקום שנחשב לאחד הנקיים והמרהיבים בישראל. הכניסה לחוף חופשית ללא תשלום, והוא כולל רצועת חוף אקולוגית, אזורי ישיבה מול הים הגדול ושפע של פעילויות בעונות החמות. במזג האוויר השרבי של סוף נובמבר, הגיעו המתרחצים ליהנות לא רק מהמים אלא גם מיום חגיגי במיוחד שכלל די ג׳יי, דוכן תכשיטים וביגוד יד שנייה, וכמובן הופעת נוכחות של מוש בן ארי עצמו שהגיע לפתיחת העסק החדש.

בחודשי הקיץ יש כאן הופעות שקיעה, שיעורי וולנס, פעילויות משפחתיות ומתחם לינה חדש מול הים,  וכעת גם מסעדה שמבקשת להפוך את החוויה לקולינרית של ממש.

חוף אכזיב
חוף אכזיב | צילום: בתיה גלעדי

שחף אוחנה, מבעלי החוף ומנהל פעילות החוף והמסעדה: "רצינו להביא לצפון משהו שירגיש כמו חופשה אמיתית, הבחירה בצוות תאילנדי ובהכשרה מעבר לים נולדה מתוך רצון ליצור חוויה מלאה. לא רק תפריט, אלא אווירה, ריחות וטעמים שמחזירים אותך לרגעים הטובים של חופשה באסיה".

החזון הקולינרי נועד להתכתב עם המיקום: ים מול העיניים ואוכל שמייצר תחושה של בריחה רגעית. המרחב הפתוח, הקרבה לטבע והים המתנפץ יוצרים חוויה שנעה בין שלווה לחגיגה, בהתאם לשעה ביום.

קארי ירוק
קארי ירוק | צילום: בתיה גלעדי

המסעדה מציעה חוויה אותנטית לכל מבקרי החוף, עם מנות קלאסיות מתאילנד. אנחנו טעמנו: פאד תאי עוף מושלם, עם מלא בוטנים ומבחר טעמים עשיר כל כך שוויתרנו על הרוטב (62 שקל), קארי ירוק (58 שקל עם טופו), סלט סום טאם חריף-מתוק שהיה מרענן ומדויק (38 שקל), יאם סום או - פומלה, צ'ילי, כוסברה, בצל ירוק, ג'ינג'ר, שאלוט, נענע, קשיו ובוטנים - שזה שילוב הטעמים שלא ידעתם שאתם צריכים (48 שקל), פו פיה פאק - אגרול בעבודת יד, כרוב, סלרי, נבטים אטריות שעועית, פטריות וטופו (36 שקל), קאוי סוי - תבשיל קארי בעבודת יד מצפון תאילנד עם עוף בבישול ארוך ואטריות ביצים (54 שקל) שהיה עשיר בטעמים, חמים ונעים.

פאד תאי
פאד תאי | צילום: בתיה גלעדי

לאפ גאי - סלט פרגית קצוצה, בצל סגול, נענע, כוסברה, בצל ירוק, שאטה גרוס, אבקת אורז קלוי (44 שקל) - הטעמים גרמו לנו לחייך מאושר. פו פיה סוד - דפי אורז מגולגלים עם טופו צהוב, ירקות טריים, פטריות, טופו, כוסברה ונענע (36 שקל). היינו כל כך מפוצצים מהמנות, אז ויתרנו על הקינוח אבל נשארנו עם טעם של עוד.

לאאב
לאאב | צילום: בתיה גלעדי

טווח המחירים בתפריט נע בין 40 ל־70 שקל. לצד הישיבה במקום, המסעדה מציעה גם משלוחים, מנות טייק־אווי ועסקיות המתאימות למבקרים בחוף ולתושבי הסביבה.

תגיות:
מוש בן ארי
/
חוף אכזיב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף