בין שיתופי הפעולה הבולטים ניתן למצוא את השף יחי זינו ממסעדת "פסקדו", שיתארח במסעדת "יוליה" עם סיגר ים פריך במילוי קבב דגים וחלת טונה קונפי. במקביל, השף עומר מילר ישתף פעולה עם "אגאדיר" ויציג את מה שמוגדר כמזללה הקטוגנית הראשונה בישראל, עם קיטו סמאש בורגר וכריך רוסטביף קטוגני.
אחד המהלכים המסקרנים בפסטיבל מגיע דווקא מעולם הקינוחים: השפית מיכל אפשטיין יצרה עבור "שייק שאק" שני קינוחים חדשים שיושקו לראשונה במסגרת האירוע – שייק וניל עם בצק עוגיות שוקולד צ'יפס ועוגיית חמאה חומה, לצד סאנדיי המבוסס על עוגת הגזר המזוהה עם המותג EATS.
פריקסביצ'ה וטורטיית קבב לוקוס
עוד בפסטיבל: דוד גדג' ו"הסוכה הלבנה" יגישו פריקסביצ'ה וטורטיית קבב לוקוס; דור פלג ו"פיצה פורמנס" יציעו פנואוצו נאפוליטני במילויי פסטו פיסטוק וסטרצ'יאטלה או סטרצ'יאטלה כמהין ותירס קרמלי; נטע סלונים ו"מייזון קייזר" יקימו פופ־אפ קינוחים צרפתיים עם מיילפי פירות יער, מיילפי דובאי ושוקט עם שוקולד חם נשפך.
גם חובבי המאפים והקינוחים ימצאו לא מעט סיבות להגיע: רותם וינשטוק ו"קפה עלמה" יגישו קרואסון חצ'פורי, בעוד "פאט אנד פאף" תפעיל עגלת קינוחים עם קרואסון דובאי, קרואסון קראק קורנפלקס ומריטוצו במילוי ג'לטו.
לצד האוכל, יציע הפסטיבל מתחמי תוכן ובילוי לאורך קו המים, בהם מתחם צרפתי בהשראת שאנז אליזה, מתחם קאנטרי אמריקאי, הקרנות סרטים על החוף ופעילויות לכל המשפחה.
המנות יוצעו בדוכני סטריט פוד שיוקמו לצד המסעדות המשתתפות, במחירים של 25 עד 45 שקלים למנה.