למה נכשלה העיתונאית בניסיון להימנע משתייה במשך שבוע?

בפרק השני של "סנהדרינק", על נפלאות עולם האלכוהול הישראלי, ניתחו השניים לפני ולפנים את החדשות החמות בתחום השתייה, התכוננו לפורים ושמעו מטליה לוין על הניסיון שכשל

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
אלכוהול, אילוסטרציה
אלכוהול, אילוסטרציה | צילום: אינג'אימג'

עוד שבוע חלף, ובלי ששמנו לב, שוב הגיח יום חמישי אל הנוף, וסימן לנו לעשות אתנחתא קצרה מהפקקים, העומס, וריבוי המשימות. בפרק השני של 'סנהדרינק' בהגשת ניר קיפניס, יאית גת וטל חוטינר על נפלאות עולם האלכוהול הישראלי, ניתחו השניים לפני ולפנים את החדשות החמות בתחום השתייה, האוכל, והחיים עצמם, ואיך לא, שתו לחיים כיאה לחג הפורים המתקרב.

הם התייחסו לימים הלא פשוטים שעוברים על כולנו: "אנחנו כאן כדי להציע נחמה, להתנתק מעט, למזוג לנו דרינק ולקשקש עד שנראה את תחתית הכוס, ואז למלא אותה שוב מחדש". עוד הוסיף: "לעצום עיניים ולחשוב שאנחנו במקום אחר, רגוע יותר".

כמו כן, השף לאון אלקלעי העניק להם מתכון לסלמון במיסו, במיוחד לסוף השבוע.

תגיות:
אוכל
/
סנהדרינק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף