בקבוק אספנות או משחק מזל? ג'וני ווקר בשת"פ עם "משחק הדיונון"

בקבוקי הוויסקי במהדורה המוגבלת יקבלו מספור אקראי בהשראת הסדרה, כשרק 20% מהם יישאו את המספר המנצח 456. ההשקה תחל במכירה בלעדית באפליקציית Wolt

מיטל שרעבי צילום: פרטי
ג'וני ווקר - משחקי הדיונון
ג'וני ווקר - משחקי הדיונון | צילום: יח"צ
2
גלריה

ישראל נבחרה להיות בין המדינות הראשונות להשקת מהדורה מוגבלת של ג'וני ווקר בלאק לייבל, בשיתוף פעולה עם נטפליקס. המהדורה המיוחדת מושקת לרגל העונה החדשה של "משחק הדיונון", הסדרה הקוריאנית ששברה את שיאי הצפייה העולמיים והפכה לתופעה תרבותית.

תחת הסיסמה "Pick Your Player", כל בקבוק במהדורה נושא מספר אקראי בין 001 ל-456, בהשראת מספרי המתמודדים בסדרה. המספר נחשף רק ברגע הרכישה, כאשר רק 20% מהבקבוקים נושאים את המספר 456 - המספר של גיבור הסדרה. הבקבוק עוצב בסגנון הוויזואלי של המשחק, כשדמות "האיש הצועד" המפורסמת של ג'וני ווקר משתלבת עם דמויות מהסדרה.

משחק הדיונון
משחק הדיונון | צילום: נטפליקס

המהדורה המוגבלת תושק תחילה במכירה מוקדמת ובלעדית באפליקציית Wolt למשך חמישה ימים, במחיר של 180 שקל כולל משלוח חינם, בטרם תגיע לנקודות המכירה ברחבי הארץ.

תגיות:
נטפליקס
/
ג'וני ווקר
/
משחק הדיונון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף