הבר החדש בתל אביב שבר את שוק: 25 סוגי בירות - זאת הזולה ביותר

הסניף החדש ברחוב הרצל מציע מעל 25 סוגי בירה מהחבית במחירים של 15-23 שקל בלבד. לרגל ההשקה: בירה חינם לכל לקוח מהיום ועד ה-28.12, בשעות 16:00-17:00

מיטל שרעבי צילום: פרטי
לאגר אנד אייל
לאגר אנד אייל | צילום: דימיטרי פומזן לסוכנות קרלה
2
גלריה

בעוד מחירי הבירה בברים ובפאבים ממשיכים לטפס, דווקא ברחוב הרצל בתל אביב מתרחשת מהפכה קטנה: חצי ליטר גינס ב-23 שקלים, ושעה שלמה של בירה חינם מדי יום במשך שבוע. לא, זו לא טעות דפוס. רשת לאגר אנד אייל, שכבר הספיקה לשנות את תפיסת מחירי הבירה בישראל עם ארבעה סניפים ברחבי המרכז, פותחת את הסניף החמישי שלה במיקום אסטרטגי - בין רוטשילד להרצל.

הרשת, שהובילה מהפכה בתרבות הבירה הישראלית, מרחיבה את פעילותה עם פתיחת סניף חדש ברחוב הרצל 17 פינת רוטשילד בתל אביב. לרגל ההשקה, הרשת מעניקה בירה חינם לכל לקוח בין התאריכים 22-28.12.2024, בשעות 16:00-17:00.

הסניף החדש מציע מעל 25 סוגי בירה מהחבית במחירים אטרקטיביים, החל מ-15 שקל. בין הבירות הבולטות: גינס (23 שקל לחצי ליטר), ויינשטפן ויטוס (23 שקל לחצי ליטר), ונגב אמבר אייל (23 שקל לחצי ליטר).

לאגר אנד אייל
לאגר אנד אייל | צילום: דימיטרי פומזן לסוכנות קרלה

לצד הבירות, התפריט החדש כולל מנות כמו לאגר אנד אייל סמאש בורגר עם צ'יפס (59 שקל), פיש אנד צ'יפס (55 שקל), ופיצה מרגריטה (29 שקל). הסניף פועל בקונספט של שירות עצמי, עם מזיגה מקצועית בבר ואיסוף האוכל מעמדת הפוד טראק.

הרשת מפעילה סניפים נוספים בשרונה תל אביב, מרינה הרצליה, יכין סנטר פתח תקווה וקניון שרונים MEEX בהוד השרון.

תגיות:
תל אביב
/
בירה
/
חינם
/
לאגר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף