המסעדה בהובלת השף ניצן רז תתמקד בארבעה מחוזות: צפון, מרכז, דרום וצפון-מזרח - כל מחוז עם הטעמים המיוחדים שלו. לצורך העמקת האותנטיות, לצד צוות המטבח של המסעדה יצטרפו שני טבחים תאילנדיים שיקפידו על הטעמים שיהיו הכי אותנטיים שיש.
ארבעה מחוזות, ארבעה תפריטים
המטבח התאילנדי הוא מטבח נרחב מאוד, שכן כל אזור וכל מחוז בתאילנד מתאפיין בטעמים ובניחוחות שונים לגמרי אחד מהשני. במשך חודשיים שלמים, כל שבועיים התפריט יתחלף לתפריט מאזור אחר.
כחלק מקונספט המסעדה, השף ניצן רז בוחר להגיש מדי חודש לצד התפריט הקבוע גם ספיישלים מתרבויות אוכל מרתקות. אחרי המטבח המקסיקני, היפני והוויטנאמי מגיע תורו של אחד המטבחים האהובים - המטבח התאילנדי.
מסעדת Loft פועלת בקונספט של בראסרי All-Day Dining עם תפריטים משתנים לאורך היום - מארוחות בוקר ובראנץ' בסופי שבוע ועד תפריט ערב ואלכוהול. התפריט הקבוע מכיל מנות מהמטבח הישראלי לצד מנות קלאסיות כמו סטייקים, פסטות, סלטים, פיצות, המבורגר ומנות דגים עם נגיעות אסיאתיות המזוהות עם השף ניצן רז.