הביסטרו שכבר כבש את חיפה - עכשיו מזמין אתכם אל מאחורי הקלעים

מייקל יטברק, בעלים של ביסטרו פנאם, משיק במת"ם את המתחם המקצועי הראשון בצפון לסדנאות בישול ואפייה עכשוויות. המקום כשר ומציע חוויה קולינרית חדשנית לחברות, קבוצות ויחידים

מיטל שרעבי צילום: פרטי
מתחם קולינריה עכשווית לסדנאות בישול
מתחם קולינריה עכשווית לסדנאות בישול | צילום: שני צדקריו

אחרי שהביסטרו שלו הפך לאחת הכתובות המבוקשות בחיפה, מייקל יטברק לוקח את ההצלחה צעד קדימה. הפעם לא מדובר רק באוכל - אלא באפשרות ללמוד איך להכין אותו בעצמכם. המתחם המקצועי הראשון בצפון לסדנאות בישול ואפייה נפתח השבוע בפארק ההייטק בחיפה, ומבטיח להביא רוח רעננה לסצנה הקולינרית של האזור.

"Paname Masterclass" קולינריה עכשווית הוא מיזם חדש של מייקל יטברק, הבעלים של הביסטרו המצליח "פנאם מת"ם". המתחם מציע סדנאות מעשיות לקהל הרחב, לחברות ולקבוצות פרטיות, עם דגש על קולינריה עכשווית וחדשנית.

מהמטבח המקסיקני ועד התססה

ייחודו של המקום הוא שהוא יעסוק בקולינריה עכשווית ויביא סדנאות חדשניות - סדנאות מקסיקניות צמחוניות, סדנאות התססה, מדע במטבח, קינוחים איטלקיים ועוד. המקום כשר ומתאים לכל הקהלים.

הסדנאות מועברות על ידי צוות מדריכים מנוסה ובעלי רקע עשיר בעולם הקולינריה, והן מותאמות הן לחברות המעוניינות בימי גיבוש חווייתיים, הן לקבוצות פרטיות המחפשות לחגוג באווירה ייחודית, והן לאנשים פרטיים שמבקשים להעשיר את הידע הקולינרי שלהם.

"המתחם החדש הוא הגשמה של חלום אישי וחזון מקצועי להביא לצפון משהו שעוד לא היה פה," אומר מייקל. "אני נרגש להזמין את כולם לחוויה שונה, מקצועית ומהנה באמת".

המשתתפים בסדנאות יוכלו להכיר לעומק חומרי גלם כמו קמחים, שמרים, שמנים ותבלינים, להבין את ההשפעה של כמויות מדויקות על מרקם וטעם, ולתרגל טכניקות מעשיות כמו לישה, תיבול, עיצוב והגשה. הסדנאות כולל משוב אישי, עבודה קבוצתית, ותחושת הישג קולינרית אמיתית.

המתחם, הממוקם בלב פארק ההייטק בחיפה, מאובזר ברמה הגבוהה ביותר ונותן מענה מושלם לאירועים, חוויות גיבוש, וגם ללמידה אישית ומשמעותית. הסדנאות נמשכות כשלוש שעות, ומבטיחות חוויה בלתי נשכחת מהכניסה למטבח ועד הביס האחרון.

תגיות:
חיפה
/
סדנאות בישול
/
קולינריה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף