חצי שנה אחרי הפתיחה, מסעדת גיטה בשוק לוינסקי מוסיפה שעות פעילות ערב עם תפריט שונה מזה של הצהריים. המסעדה של אנשי פרא - אביעד פלד, אורי שטיינברג, תום גוב ועליזה שרגא – תפעל מעכשיו גם בין 17:30 ל-22:00, לצד שעות הצהריים הרגילות.
התפריט החדש כולל מנות שלא יוגשו במהלך היום. בין המנות החדשות: אינטיאס כבוש, סרדינים כבושים, סלט אנדיב עם אנשובי, פאבה עם צלפים ובצל סגול, לוביה אפויה עם עגבניות, שיפוד שרימפס ושיפוד נקניקיות מרגז שמוכנות במקום מדי יום.
לתפריט המשקאות הצטרף ערק ביתי שפותח במיוחד למסעדה בשיתוף מזקקת וור-סטיל, לצד טוניק של נעמה שטרנליכט וורמוט של אייל דרורי.
המסעדה תמשיך לפעול על בסיס מקום פנוי, בלי אפשרות להזמנת מקומות מראש. שעות הפעילות: ראשון עד שישי, 12:00-17:00 ו-17:30-22:00.
כתובת: לוינסקי 39, תל אביב