מסעדת השיפודים שהפכה להצלחה בלוינסקי משיקה תפריט ערב חדש

מסעדת השיפודים גיטה מבית פרא, שהפכה תוך חצי שנה לאחת הכתובות המבוקשות בלוינסקי, משיקה תפריט ערב חדש. המנות החדשות יוגשו רק אחרי השעה 17:30 ולא יופיעו בתפריט הצהריים

מיטל שרעבי צילום: פרטי
גיטה בערב
גיטה בערב | צילום: דור לוי
2
גלריה

חצי שנה אחרי הפתיחה, מסעדת גיטה בשוק לוינסקי מוסיפה שעות פעילות ערב עם תפריט שונה מזה של הצהריים. המסעדה של אנשי פרא - אביעד פלד, אורי שטיינברג, תום גוב ועליזה שרגא – תפעל מעכשיו גם בין 17:30 ל-22:00, לצד שעות הצהריים הרגילות.

התפריט החדש כולל מנות שלא יוגשו במהלך היום. בין המנות החדשות: אינטיאס כבוש, סרדינים כבושים, סלט אנדיב עם אנשובי, פאבה עם צלפים ובצל סגול, לוביה אפויה עם עגבניות, שיפוד שרימפס ושיפוד נקניקיות מרגז שמוכנות במקום מדי יום.

מסעדת גיטה
מסעדת גיטה | צילום: דור לוי

לתפריט המשקאות הצטרף ערק ביתי שפותח במיוחד למסעדה בשיתוף מזקקת וור-סטיל, לצד טוניק של נעמה שטרנליכט וורמוט של אייל דרורי.

המסעדה תמשיך לפעול על בסיס מקום פנוי, בלי אפשרות להזמנת מקומות מראש. שעות הפעילות: ראשון עד שישי, 12:00-17:00 ו-17:30-22:00.

כתובת: לוינסקי 39, תל אביב

תגיות:
תפריטים
/
שוק לוינסקי
/
שיפודים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף