רשת בנדיקט, הבית של ארוחות הבוקר, משיקה לראשונה פסטיבל קולינרי ייעודי לפנקייקים מלוחים. "בנדיקטפסט" יתקיים במהלך חודש נובמבר בכל 12 מסעדות הרשת, ומעניק לפנקייק האייקוני טוויסט חדש ומפתיע.
אם עד היום הפנקייק נתפס כמאכל מתוק של בוקר, הרי שהפסטיבל הזה הולך לשנות את כללי המשחק. בנדיקט מגישה תפריט של 6 פנקייקים "מושחתים" עם שילובים בלתי צפויים שמערבבים מלוח והרבה יצירתיות.
מסביח ועד סמאש בורגר
התפריט משלב טוויסטים ישראליים נועזים לצד קריצות לקלאסיקות גסטרונומיות מסביב לעולם. בין הכוכבים: פנקייק סביח מפורק עם חציל קלוי, פלפל קלוי, ביצה רכה, טחינה, עמבה ולימון כבוש, ו"סמאש פנקייק" המורכב משתי קציצות סמאש בורגר, גבינת צ'דר עם רוטב מייפל-שום.
בתפריט אפשר למצוא גם פנקייק-קיש עם קרעי פנקייק אפויים, שמנת, גבינת גאודה ותרד, פנקייק מקושקשת בייקון עם גבינת שמנת וביצים מקושקשות, פנקייק קרבונרה עם בייקון וחלמון ביצה, וצ'יקן טריאקי פנקייק עם עוף מפורק וסלט מלפפונים.
טווח המחירים נע בין 57 ל-65 שקלים. המנות יוגשו בישיבה בלבד לאורך נובמבר, ולא ניתן להזמינן בטייקאווי או במשלוחים.
בנדיקטפסט מתקיים בכל מסעדות הרשת ברחבי הארץ לאורך חודש נובמבר.