מסעדת סילו, המסעדה המדי-איטלקית בחולון, מגיעה לשיא חגיגות שנת העשור: המסעדן בנצי ארבל מצטרף למסיבה עם מזוודה מלאה בפסטה טרייה. בשלושה ימים בלבד, בין ה-8 ל-10 בדצמבר, יהפכו ארבל וברנרדו בלחוביץ', בעל סילו, את המסעדה לטרטוריה איטלקית קלאסית.
ארבל יפתח את דלתות המסעדה לפסטות הטריות שיביא איתו, ובחגיגה יוגשו מגוון מנות איטלקיות קלאסיות המבוססות על אותן הפסטות.
התפריט הקבוע של סילו יוגש במקביל לספיישלים, ומציע מגוון מנות מהטאבון, סלטים, פסטות ופיצות, בשרים איכותיים, דגים וקינוחים בתוצרת עצמית.