סילו הופכת לטרטוריה איטלקית לשלושה ימים: פסטות טריות ומנות קלאסיות

סעדת סילו בחולון חוגגת עשור עם אירוע מיוחד: המסעדן בנצי ארבל מגיע עם פסטות טריות ויחד עם ברנרדו בלחוביץ' הופכים את המסעדה לטרטוריה איטלקית קלאסית. האירוע יתקיים ב-8-10 בדצמבר

מיטל שרעבי צילום: פרטי
פסטה לימונה יומולדת, סילו
פסטה לימונה יומולדת, סילו | צילום: גלעד בונה
2
גלריה

מסעדת סילו, המסעדה המדי-איטלקית בחולון, מגיעה לשיא חגיגות שנת העשור: המסעדן בנצי ארבל מצטרף למסיבה עם מזוודה מלאה בפסטה טרייה. בשלושה ימים בלבד, בין ה-8 ל-10 בדצמבר, יהפכו ארבל וברנרדו בלחוביץ', בעל סילו, את המסעדה לטרטוריה איטלקית קלאסית.

ארבל יפתח את דלתות המסעדה לפסטות הטריות שיביא איתו, ובחגיגה יוגשו מגוון מנות איטלקיות קלאסיות המבוססות על אותן הפסטות.

פסטה, מסעדת סילו
פסטה, מסעדת סילו | צילום: אמיר מנחם

התפריט הקבוע של סילו יוגש במקביל לספיישלים, ומציע מגוון מנות מהטאבון, סלטים, פסטות ופיצות, בשרים איכותיים, דגים וקינוחים בתוצרת עצמית.

תגיות:
פסטה
/
חולון
/
סילו
/
מסעדה איטלקית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף