בשנה האחרונה השיקו ביקב גם גרסה לבנה, ממותגת תחת השם המחייב ולקראת חג השבועות, גם גרסת רוזה. יחד עם זאת, עם כל הכבוד ללבן ולרוזה, שבהחלט מתאימים למעלות החום ולאחוזי הלחות שבחוץ, הרי שאם בענף היין כבר צופים בעין אחת לעבר ראש השנה – מוכרחים להשיק גם בקבוק אדום "חזק" – ויראון 2017 אדום הוא בהחלט כזה.
מדובר בבלנד המורכב בעיקר מקברנה סובינין (47%) וממרלו (34%) שהושלמו ואוזנו על ידי סירה (8%) פטי ורדו (7%) וקברנה פרנק (5%), כולם מכרמי הגליל העליון. התוצאה היא יין בצבע בורדו מרהיב, כמעט מבריק עם ארומות עשירות של פרי יער, דובדבן ושזיף, ונגיעה של וניל, תבלינים חמים וטעמי חבית מודגשים, תולדה של 16 חודשי יישון. בפה נחוש ביין מאוד מאוזן, מלא – וכזה שלא מוותר על החך בקלות ונמשך לסיומת ארוכה ומהנה. אפשר בהחלט לשתות עכשיו – ואפשר גם (אם יש במזווה או במקרר היין) לפתוח בקבוק מבצירים קודמים ולתת לזה להתיישן עוד כמה שנים, שיעשו לו אפילו עוד יותר טוב.
בקארדי בריזר הוא המותג השולט בקטגוריה של המשקאות "המוכנים לשתייה" (קרוב ל-80% מהשוק!), עם טעמים קיציים כגון אבטיח, אננס, לימון וליים, מכולם, דווקא הטעם החדש – התפוח – הוא מעט בוגר יותר בעיני ומתאים בהחלט גם לדרינק ביתי קיצי ומבט נוגה מהחלון לעבר מסיבות הקיץ הגנוזות. זאת ועוד – לקראת ראש השנה חלה עלייה מסוימת בצריכה של משקאות אלכוהוליים בטעמי תפוח, מסימני החג – מה שמעניק משנה טעם (תרתי משמע) להשקה בישראל. אז אולי המיתוג מצד חובבי אלכוהול רציניים הוא שמדובר בדרינק למי שדווקא מסתייגים מטעמי אלכוהול, אבל עלי להודות שגם צרכן של משקאות מורכבים יותר, כמוני, נוכח בחיוך ילדותי מתפשט על פניו לנוכח המשקה ה"כמעט-קל" הזה, שחוזקו הוא כשל בירה חלשה וטעמו מתקתק.בריזר בטעם תפוח יימכר בבקבוקים של 275 מ"ל ויכיל 4% אלכוהול.