אם רוצים להתפנק, כמו שרציתי אני, מבשלים בסיר נוסף קצת כרוב כבוש (משימורים, כן, משימורים), באותה בירה ומוסיפים לו אם רוצים קצת גרגרי קימל שלמים. אני רציתי. מניחים בתוך לחמנייה מרוחה בחרדל כרוב כבוש מבושל ומתובל, מעליו נקניקיה, ולצידן כוס מאותה בירה. כלומר פאולנר אוקטוברפסט כל עוד יש כזו בחנויות. בתורת לחמנייה בחרתי להתפרע לגמרי עם הפרצעל של שרויטמן אבל אפשר גם לחמניית בית ספר מהמכולת ויש בזה עונג וחן משל עצמם.
הנקניקיות שהשתמשתי בהן היו פרנקפורטר של מזרע, אבל אפשר להשתמש גם בנקניקיות של זילבר (חגית משתמשת בהן בעמירם ), בנקניקיות הכשרות והמעולות של לבקוביץ', באלו של אלן טלמור אמן השרקטורי, באלו של חברת הלגה וורסט ואפילו בסתם נקניקיות מהמרכול. אז כן, אני יודע, אני כבר לא ילד, בירה עושה כרס ונקניקיות זה לא ממש אוכל בריאות אבל היי, קורונה עכשיו וביבי ואדלשטיין וליצמן ומיקי זוהר וטראמפ וערן זהבי, אז יאללה, מה נשאר לנו.
אוהב אתכם. תהיו חזקים. מבטיח לא להתנהג יפה. לפחות לא כאן.