מבשל ושותה: קיאנטי ופסטה אפויה

לכבוד שבוע האוכל האיטלקי החמישי, שיתחיל ב-23/11/20, חיליק הכין פסטה אפויה, פתח בקבוק קיאנטי עם הסנדק והשתעשע באפשרות לבכות כמו מיברג

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קיאנטי ופסטה אפויה
קיאנטי ופסטה אפויה | צילום: חיליק גורפינקל
3
גלריה
''הסנדק''
''הסנדק'' | צילום: יח''צ
שבוע איטליה
שבוע איטליה | צילום: יח''צ

חמש דקות לפני גמר הבישול תוסיפו מיכל שמנת מתוקה ותערבבו. עכשיו תערבבו בקערה ענקית את הפסטה המבושלת שזכרתם לסנן בזמן אחרי שגמרה להתבשל עם הרוטב  ועם קופסת ריקוטה פרסקה של מחלבות גד. תעבירו חצי מהכמות לפיירקס. פזרו פרוסות דקות של מוצרלה פרסקה, גם של גד (אפשר כמובן משהו אחר, זה מה שיש אצלנו במכולת מהתחום הזה) ואת שאר הפסטה. המון פרמזן מגורד גס מעל ועכשיו חצי שעה בתנור. כוס קיאנטי, עוד אחת, ריבוע פסטה אפויה. הסנדק.

תגיות:
מתכונים
/
פסטה
/
איטליה
/
הסופרנוס
/
יין אדום
/
סנהדרינק
/
הסנדק
/
יין איטלקי
/
קיאנטי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף