חמש דקות לפני גמר הבישול תוסיפו מיכל שמנת מתוקה ותערבבו. עכשיו תערבבו בקערה ענקית את הפסטה המבושלת שזכרתם לסנן בזמן אחרי שגמרה להתבשל עם הרוטב ועם קופסת ריקוטה פרסקה של מחלבות גד. תעבירו חצי מהכמות לפיירקס. פזרו פרוסות דקות של מוצרלה פרסקה, גם של גד (אפשר כמובן משהו אחר, זה מה שיש אצלנו במכולת מהתחום הזה) ואת שאר הפסטה. המון פרמזן מגורד גס מעל ועכשיו חצי שעה בתנור. כוס קיאנטי, עוד אחת, ריבוע פסטה אפויה. הסנדק.