יבול הכרמים של כרמל עלה השנה, והיקב קלט אלפי טונות של ענבים, לבנים ואדומים, בכל שבוע. העבודה ביקב עלתה בהתאם. "הלוגיסטיקה נעשתה מורכבת יותר", פרץ מסביר. "אתה צריך לייצר יותר יין, לטפל ביותר יין, וזה מחייב היערכות והתאמות, לדוגמה, במספר העובדים. עם שפע הענבים הזה אתה גם מגלה דברים מעניינים. נכנסו לנו ניבות חדשות של ענבים. קלטנו, למשל, מלבק מקסים מכפר דניאל. זו הייתה שנה מדהימה של קריניאן, שנה טובה מאוד למרלו ולפטי ורדו, ושנה מקסימה לשיראזים, שישתלבו בכל הסדרות שלנו".
עם האוכל בא התיאבון, ועם הביקוש באות הנטיעות. "הייתה לנו כמות אדירה של נטיעות השנה", מספר פרץ. "כרמל גדלה ומתרחבת, נתחי השוק שלה גדלים, הדרישה ליינות כרמל בעלייה – ויין עושים מענבים, אז צריך עוד כרמים. אנחנו עומדים לנטוע עכשיו כרם שאפשר לראות מכביש הסרגל, לא הרחק ממגידו – אולי הכרם הכי מדהים בארץ מבחינת חקלאות מדייקת. ובכלל, כל נטיעה והסיפור שלה. יש לנו נטיעות מעניינות בכל הארץ".