למי מאיתנו זה לא קרה. אתם מגיעים הביתה אחרי העבודה, בהנחה שעוד יש לכם עבודה, וכל מה שאתם זקוקים לו זה כוס אחת של יין. אתם ניגשים למקרר או לארון, פותחים בקבוק, מוזגים, שותים והחיים נראים קצת יותר אפשריים. אבל כאן העלילה מסתבכת. אחרי שפתחתם בקבוק יין, עומדות בפניכם שתי אפשרויות: לסיים אותו בעצמכם. או לשמור אותו למחר, בהנחה שגם אז תרצו לשתות כוס יין אחרי העבודה, למחרתיים, בהנחה שתרצו לבשל איתו, או לשבוע הבא, בהנחה שתרצו לשפוך אותו.