את אלי הכרתי לפני למעלה מעשור כשכתבתי את ' מסע קולינרי - מדריך מפה לטיולי אוכל' ונפשי נקשרה מיד בנפשו. אלי אחראי להצגתם בפני של לא מעט סודות קולינריים ירושלמיים, כמה מהם מצליחים להישאר סודיים עד היום, כמו האיש עם מגש הקציצות על הראש. רוצים לדעת מיהו? תקפצו לי.
"אני לא מכין סופריטו עוף", ענה נחרצות.
"רק בקר?" תמהתי.
"לא, אני מכין תבשיל עוף יותר טעים מסופריטו. תקשיב טוב. תטגן כרעיים מחולקות לשניים ומקומחות בשמן רדוד עד שהן מזהיבות. תוציא מהשמן ותטגן בו 4-5 בצלים מקולפים, חצויים ופרוסים לאורך לפרוסות לא דקות ולא עבות. ממילא הכל יימס בסוף. אחרי שהבצל יזהיב תוסיף גם כמה שיני שום, תחזיר את העוף לסיר ותוסיף קוביות גדולות של תפוחי אדמה מקולפים, נגיד 6-7 תפוחי אדמה, ומים רותחים שהמסת בהם מלח ופלפל עד סנטימטר מעל העוף. תחזיר לרתיחה, תעביר לאש קטנה ותבשל שעה."