שינויים בהרגלי השתייה: סיכום 2020 ביקב תבור

נועם יעקבי, סמנכ"ל פעילות היין של IBBLS ויקב תבור, מסכם את שנת 2020. ומספק תחזיות אופטימיות לעתיד ענף היין הישראלי

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
נועם יעקבי. סמנכ"ל פעילות היין, IBBLS WINE | יקב תבור
נועם יעקבי. סמנכ"ל פעילות היין, IBBLS WINE | יקב תבור | צילום: בן יוסטר
3
גלריה

התחזית האופטימית מתבססת, בין השאר, על נתונים שמביאה חברת סטורנקסט מהשוק המאורגן (רשתות השיווק וחנויות היין הבולטות) שמצביעים על צמיחה של קטגוריית היין בישראל בשנת 2020 ב־16 אחוז, ושל יקב תבור, ספציפית, ב־34 אחוז. יעקובי טוען שהגידול המשמעותי הזה סייע ליקב "לסיים שנה טובה, במגמה די חיובית, די יציבה", על אף האיפּוס המוחלט, כמעט, של הפעילות בעולם האירוח – במסעדות, בברים, בבתי הקפה, בבתי המלון ובאירועים.

יקב תבור. פרחים בכרם אקולוגי
יקב תבור. פרחים בכרם אקולוגי | צילום: מיכל אקרמן

עם הכניסה ל־2021, שאלת השאלות היא מועד החזרה לשגרה. "האופטימיים מדברים על מארס־אפריל", אומר יעקובי, וממשיך בקו האופטימי: "בעולם צופים חזרה לצמיחה בתחום היין. ואצלנו, בתבור, אם את 2020 סיימנו בצורה מאוזנת בלי פעילות בסגמנט חשוב כל כך, של תחום האירוח, אז כשהוא יחזור לחיים, תהיה לנו שנה מצוינת".

מוסקטו רוזה של יקב תבור
מוסקטו רוזה של יקב תבור | צילום: מיכל סודאי
תגיות:
יין ישראלי
/
יקב תבור
/
קורונה
/
סגר
/
2020
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף