"ספיישל רזרב" אמר ארביב, "הוא היין היחיד שמלווה את היקב מיומו הראשון, מבציר 2000". היין, מיוצר רק בשנים טובות ולכן "ספיישל רזרב 2017" הוא היין החמישה עשר בלבד. בצירים 2002 ו-2010 היו חמים מכדי לעשות מהם יינות בסגנון בורדו - הסגנון שבו נעשה היין לפני שהיקב פנה לכיוון הים-תיכוני. לפני שטעמנו את היין, נחשפנו לחמשת המרכיבים מהם יעשו קובי והצוות שלו את מהדורת 2019: סירה מפולפל וקברנה סוביניון עשבוני מהגליל העליון, מרסלאן פרחוני מרמת הגולן, פטיט סירה עוצמתי מעמק יזרעאל, וקריניאן מחוספס משפלת יהודה, מחומרי הגלם הללו, שאת חלקם הייתי מוכן לשתות כמו שהם, עברנו למוצר הסופי.