חיליק גורפינקל מבשל ושותה: אנשובי כבוש וסוביניון בלאן

אם החיים נותנים לכם קצת דגי אנשובי מחוץ לעונה, תעשו מהם אנשובי כבוש וצרפו להם סוביניון בלאן. מתכון שיגרום לכולם לרצות להיות חברים שלכם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אנשובי כבוש וסוביניון בלאן
אנשובי כבוש וסוביניון בלאן | צילום: חיליק גורפינקל
4
גלריה

ה'חורף' הזה מסרב להיות חורף. ימים ושבועות שלמים של שמש חמה ומלטפת שמזכירה יותר אביב, או קיץ. עושה רושם שככה זה הולך להיות מעכשיו. כמה ימים של מבול ואחריהם שבוע חם ונעים. להקות דגי האנשובי מגיעות לחופי ארצנו בימים של חמסין. רק כך אפשר להסביר את האפשרות להשיג קצת אנשובי באמצע החורף. לא בטוח שלכם יהיה מזל כמו שלי אבל שווה לנסות או לשמור את המתכון הזה לאביב.

מחמוד זינב, דייג מיפו
מחמוד זינב, דייג מיפו | צילום: משה כהן
אנשובי כבוש וסוביניון בלאן
אנשובי כבוש וסוביניון בלאן | צילום: חיליק גורפינקל
רמת הגולן, ירדן סוביניון בלאן
רמת הגולן, ירדן סוביניון בלאן | צילום: חגית גורן
תגיות:
מתכונים
/
דגים
/
מתכון
/
יין לבן
/
יקבי רמת הגולן
/
סוביניון בלאן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף