אוכל אסייתי הפך בשנים האחרונות לאחת מברירות המחדל הכי נפוצות בישראל. אני לא מדבר על אגרול ברוטב זרחני ואפילו לא על סושי. אני מדבר על מנות תאילנדיות מתוחכמות ומורכבות להפליא שליהודי זקן כמוני כבר אין שום סיכוי לזכור את שמן. איך אני יודע? טוב ששאלתם. התשובה, בניגוד למנות, קלה מאד להבנה. במכולת שלי (אז מה אם זה בעצם סניף של שופרסל. זו עדיין מכולת, עובדה, אני מכיר את כל עובדיה בשמם ועם חלקם אני מנהל יחסי קרבה יוצאי דופן), יש כבר מחלקה אסייתית. עם שלושה סוגי משחת קארי, דפי אצות לסושי, שני סוגי חלב קוקוס ומה לא.