חיליק גורפינקל מבשל ושותה: קציצות דגים ויין דרומי

אם אתם רוצים להכין קציצות דגים, אבל נראה לכם שרק בשלניות זקנות יכולות לעשות את זה כמו שצריך, אתם חייבים לעצמכם את המתכון הזה. ואם אתם כבר מכינים קציצות דגים, שימו לידן סוביניון בלאן מהדרום

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קציצות דגים ויין מהדרום
קציצות דגים ויין מהדרום | צילום: חיליק גורפינקל
3
גלריה

יש מנות שנשמעות תמיד אגדיות. משהו שרק אצל אחרים יש בבית, או שאוכלים במסעדה. הכי אגדיות הן המנות שאכלת במסעדה קטנה בשוק שבדיוק שכחת איך קוראים לה או שאתה לא ממש רוצה לגלות. בעידן האינטרנט אין ממש מסעדות פועלים סודיות שאף אחד לא מכיר באיזה שוק נידח. מה גם שאנחנו לא בדיוק אמריקה שבה אפשר, אולי, למצוא עוד מקום שאיש לא מכיר. גם זה לא בטוח.

כולם מכירים את הדושפרה של חנן מרגילן בשכונת שפירא, כולם כבר אכלו מפרום אצל פינוקי האוכל של כרמל בשוק של נתניה. שלא לדבר על בירה עם דג מלוח אצל מתי המקלל. מה שמפתיע הוא שבכל זאת יהיו כמה חובבי אוכל שלא יזהו את המקומות שאני מדבר עליהם. ככה זה בעידן הנוכחי. נדמה לך שכולם כבר יודעים הכל ואז אתה מגלה שזה לא ממש ככה.

אייל שני
אייל שני | צילום: פלאש 90
דרום לבן
דרום לבן | צילום: אייל קרן
תגיות:
מתכונים
/
דגים
/
יין ישראלי
/
סנהדרינק
/
יין לבן
/
יקב יתיר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף