תקציר הפרקים הקודמים: לפני עשור וחצי גיליתי שאני רגישה לגלוטן. עם הבשורה ירדו מהתפריט שלי לא רק הבורקסים מעמיקם אחרי דרינקים באמצע הלילה והטוסטים של אלישע אחרי לילות פרועים ב"גת רימון" ז"ל, אלא גם הג'ין, הוודקה וכל הקוקטיילים האהובים עליי בעולם. המשקל אגב לא זז. אני בטוחה שכמוני בזמנו מיד חשבתם על זה. מה שכן, הבילויים הפכו להיות מוזרים מאד. יין לא שותים במועדון, בירה הייתה מחוץ לתחום, ובתקופה שעוד פקדתי את חיי הלילה של תל אביב אפילו סיידר אלכוהולי לא היה בנמצא.
אגב, אם אתם מאותגרי גלוטן ובבר מציעים לכם צ'ייסר, אתם בהחלט יכולים לזרום גם על סמירנוף, גריי גוס (רק לא בגרסת הטעמים!), פינלנדיה או-SKYY . אחרי הכל זה החג שלנו, אז בואו נחגוג אותו כמו שצריך.