לקראת יום העצמאות ה-73 למדינת ישראל, השיקו יקבי כרמל מהדורה מיוחדת בעיצוב חגיגי של יין מבעבע בסגנון למברוסקו מבית Giacobazzi האיטלקי. האמת, קצת תמוה שביום העצמאות הישראלי משיקים דווקא יין איטלקי, מה גם שביקב ידעו להכין יינות מבעבעים לא רעים כלל ועיקר. אני אפילו מתגעגעת בסתר לפרייבט קולקשן המבעבע, שהיה שוכן באופן קבוע במקרר הביתי שלי, ללא קשר לחגיגות מיוחדות. מאידך, במחירי הלמברוסקו, הפרוסקו והקאווה היצרנים הישראלים לא יכולים להתחרות וזה אולי מסביר את העניין.