חיליק גורפינקל מבשל ושותה: מתכון לאוסובוקו והמלצת שתייה

חיליק גורפינקל טוען שלהכין אסובוקו זה בכלל לא מסובך, מסביר איך עושים את זה כמו שרק הוא יכול להסביר, וממליץ על יין שהוא תבנית נוף מולדתו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אוסובוקו וברונלו
אוסובוקו וברונלו | צילום: חיליק גורפינקל
3
גלריה

לפעמים מתחשק להכין משהו חגיגי. אוסובוקו זה חגיגי. זה קצת מוזר משום שבעצם מדובר בתבשיל בקר מאד שגרתי, לפחות עם חושבים על מרכיביו שאינם שונים מרוב תבשילי הבקר האחרים. אבל איכשהו, אולי בגלל השם המסתורי והמפתה (שמפסיק להיות כזה כשבודקים ומגלים שפירוש המילה אוסובוקו הוא: עצם חלולה). ואולי בגלל שמדובר באחת הקלאסיקות האיטלקיות הנצחיות, הופכת כל הכנת אוסובוקו לחגיגה גדולה. ואם לא השתכנעתם, זה יקרה, כנראה, כשתטעמו.

פתיחת שוק הכרמל
פתיחת שוק הכרמל | צילום: אבשלום ששוני
וילה אל קורטילה ברונלו
וילה אל קורטילה ברונלו | צילום: יח''צ
תגיות:
מתכונים
/
יין
/
סנהדרינק
/
יין איטלקי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף