חיליק גורפינקל מבשל ושותה: קציצות בשר ועלי גפן. וריוחה

בהשראת לייזה פאנלים, אלי מזרחי והאיש המסתורי עם המגש על הראש משער שכם, חיליק גורפינקל מכין תבשיל אביבי חלומי. ומלווה אותו בבקבוק יין ספרדי שנותן תמורה מלאה למחירו הלא גבוה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קציצות בשר ועלי גפן. וריוחה
קציצות בשר ועלי גפן. וריוחה | צילום: חיליק גורפינקל
4
גלריה

אלי מזרחי הוא אחד הבשלנים ואוהבי האוכל הכי גדולים שאני מכיר. נדמה לי שכבר סיפרתי את זה כאן פעם. מזרחי, מי שהיה יו"ר ועד סוחרי שוק מחנה יהודה, ובעליהם הגאה של מוסדות אוכל מיתולוגיים כמו קפה מזרחי, בר קזינו דה פריז ומסעדת צחקו, כולם כבר לא אתנו לדאבון הלב, הוא לא רק בשלן בחסד עליון, אלא גם בעל חיך יוצא דופן ומי שמכיר כל חור אוכל ראוי לשמו בירושלים.

שער שכם
שער שכם | צילום: מיטל שרעבי
קציצות בשר ועלי גפן
קציצות בשר ועלי גפן | צילום: חיליק גורפינקל
סיירה קנטברייה, ריוחה
סיירה קנטברייה, ריוחה | צילום: יח''צ
תגיות:
מתכונים
/
קציצות
/
מתכון לקציצות בשר
/
סנהדרינק
/
יין ספרדי
/
ריוחה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף