חיליק גורפינקל מבשל ושותה: סופריטו בשר, ויין מפתיע במיוחד

זה עוף? זה דג? לא, זה סופריטו-מן! חיליק גורפינקל מלמד איך להכין סופריטו בשר. ומשלים את החוויה עם יין שהותסס על שזרותיו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סופריטו בשר וסירה מאשכולות שלמים
סופריטו בשר וסירה מאשכולות שלמים | צילום: חיליק גורפינקל
2
גלריה
דני אבדיה
דני אבדיה | צילום: דני מרון

לקראת סיום הבישול או האפייה מטגנים בשמן עמוק קוביות תפוחי אדמה עד השמחה קלה ומצרפים אותן לסיר לחצי השעה האחרונה של הבישול/אפייה.

תגיות:
מתכונים
/
יין אדום
/
יין ישראלי
/
סירה
/
סנהדרינק
/
יקב סגל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף