ויסקי מתאים לי בחורף. בקיץ אני מעדיפה משקאות קלים יותר ובירה. בסיפור שלנו יש גם בירה, חכו רגע. ויש ויסקי, למרות החום. כי מתברר שאם הויסקי יבש, לא כבד מדי ולא יקר מדי, אפשר ליהנות ממנו בקיץ, אפילו בלי קרח. לאחרונה טעמנו כמה דוגמאות כאלה, שהגיעו ממזקקת גלן מוריי (Glen Moray), אליהן התאים השף אוראל קמחי ממסעדת פופינה כמה מנות מופלאות באמת. אבל זה כבר סיפור אחר.
הסינגל מאלטים של גלן מוריי נחשבים לאידיאליים למי שעושה את צעדיו הראשונים בעולם המרתק של הסינגל מאלט הסקוטי בשל הטעמים הנינוחים, חלקים ונעימים של סוגי הוויסקי השונים.