מבשל ושותה: הפשטידה הכי קלה בעולם והיין שהכי מתאים לקיץ

מתכון קל בצורה מצחיקה לפשטידת התרד של סבתא אסתר, והמלצה על יין ורוד מדרום אפריקה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פשטידת תרד ורוזה
פשטידת תרד ורוזה | צילום: חיליק גורפינקל
2
גלריה

'פשטידה' היא כנראה אחת המילים הכי מושמצות בעולם האוכל. שם נרדף למשהו שמכינים משאריות. לא שזה לא נכון מדי פעם, ואולי אפילו קצת יותר, אלא שבינינו, אין כל רע בניצול שאריות. חוץ מזה, פשטידה לא חייבת להיות רק מכירת סוף עונה של עודפים מהמקרר. יש גם פשטידות יקרות ויוקרתיות, גם אם לעולם לא יהיה להם דימוי כזה.

יקב פיירוויו, גואטס דו רום, רוזה
יקב פיירוויו, גואטס דו רום, רוזה | צילום: יח''צ
תגיות:
מתכונים
/
פשטידות
/
תרד
/
יין
/
סנהדרינק
/
רוזה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף