הצד של טליה לוין: הדבר הגדול הבאזז

טליה לוין מצאה פתרון למחירי הפירות שהגיעו לגבהים בלתי נתפסים. שהוא גם המשקה המושלם לבראנץ'

טליה לוין צילום: ג'רמי לדנר
אננס
אננס | צילום: אינגאימג'
2
גלריה

אחד הסיפורים הראשונים והמשעשעים שלי עם אלכוהול התרחש אי שם בסוף שנות השמונים, אני עוד ילדה שלא ממש שותה אבל מצליחה להגניב לכוס משקה שנקרא "פנטזיה". מבעבע עם טעם פירותי ומעט אלכוהול. אני זוכרת שאחרי סיבוב אחד התחלתי לדבר שטויות, וגם סבתא שלי. זה לא ממש שיכר אותנו כמו שנסך על שתינו הילת אושר קלילה באחד מערבי החג. מאז זה הפך לבדיחת המשפחה: "תנו לסבתא פנטזיה".

ברגעים כאלה אני מעדיפה להתנחם במשקאות אלכוהוליים מרעננים וקלילים שאינם עוברים את 5.5% אלכוהול ואינם בירה (שאני פחות אוהבת בכמויות). בשנה שעברה נתקלתי באחת ההברקות היותר מדליקות של יקבי 'כרמל' שהשיקו את סדרת SPARKLING BUZZ מבעבעים קלילים ופירותיים, לא מתוקים מידי, אבל גם לא חסרי מתיקות לחלוטין, בשלל טעמים :מנגו, רימון, אפרסק – מעולה, מוסקטו, וקריניאנו שמאד מאד מומלץ.

10 דקות במקפיא וגיליתי את המשקה המושלם לבראנץ', שמחליף סתם מיץ תפוזים שעושה לי כאבי בטן, וגם יש בו אלכוהול ברמה שלא הורסת לי את יום העבודה. הכייף הוא שזה מתאים גם למי שלא שותה יין בדרך כלל, ולמי שסתם מחפשת משהו מרענן בתיק של הים ולא בא לה על בירה או משהו כבד מידי, במיוחד אם זה ביום שישי בבוקר.

יקבי כרמל, באזז אננס
יקבי כרמל, באזז אננס | צילום: איל קרן
תגיות:
אננס
/
סנהדרינק
/
יקבי כרמל
/
מבעבעים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף