השחקנית הישראלית ה"קדושה"... פרסמה תמונה בעירום בוטה!

בשעה שמאות בליינים רקדו במסיבת פורים במועדון תל אביבי, השחקנית לוסי דובינצ'יק פרסמה תמונת עירום מלא שלה ברשת - בדיוק באותו הלוקיישן. אה, התחפשת לחוה?

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין
3
גלריה

דובנצ'יק בת ה-33, שעלתה לכותרות בשנים האחרונות בעיקר סביב החיקוי שלה בתכנית "ארץ נהדרת", זאת בעקבות הריאיון המדובר שהעניקה לדנה רון בתכניתה בוקר שלה, כנראה שוב מחפשת כותרות. רק שהפעם היא לא מסתבכת בלשונה, אלא פשוט שיתפה עם חבריה (והעולם כולו) תמונת עירום מלא ובוטה שלה, שחופשת את החזה וגם את... ערוותה.

כך היא נראית לבושה. לוסי דובינצ'יק
כך היא נראית לבושה. לוסי דובינצ'יק | צילום: איציק בירן

בצילום שפרסמה, לוסי נראית כשהיא שוכבת על ספה, מניחה ראש על חברה ולא לובשת כלום. בכך, דובינצ'יק חושפת את החזה וכמעט מספקת הצצה פרונטלית לאיברי המין שלה. את התמונה, תייגה כאילו צולמה בתוך מועדון "האומן 17" התל אביבי - בדיוק באותה שעה שבהן התקיימה מסיבת גייז צבעונית והמונית לכבוד פורים.

דובינצ'יק, ציינה בכיתוב כי מדובר בתיעוד סצנה מתוך סרט חדש. טוב, זאת עדיין לא סיבה להרעיש את הרשתות החברתיות כאילו היית המן הרשע, לא? אבל בהחלט סיבה מספיק טובה בשביל לזכות בכמה כותרות. כן, היא אדמונית טבעית!

פרובוקציה! התמונה של לוסי דובינצ'יק
פרובוקציה! התמונה של לוסי דובינצ'יק | אינסטגרם
תגיות:
עירום
/
לוסי דובינצ'יק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף